DOA RAWATAN HENTIKAN DARAH ISTIHADHAH

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Khas buat wanita, 

Darah Istihadhah (Penyakit) iaitu darah yang keluar daripada faraj ( kemaluan) perempuan yang bukan pada hari datangnya haid dan nifas. Sekiranya habis tempoh datangnya haid dan masih ada lagi darah pada hari berikutnya dan seterusnya. Eloklah dibuat pemeriksaan kesihatan untuk mengetahui apakah anda mempunyai sebarang  penyakit iaitu SAKIT PUAN.

Kepada jemaah haji wanita 2012 yang menggunakan pil semasa musim haji ini untuk menghentikan darah haid atau darah Istihadhah bagi melakukan ibadat haji. Elok diamalkan doa ini. 

Caranya:

Sediakan air sebotol dan dibacakan doa ini sebanyak 44 kali dan ditiupkan pada air. Mulakan dengan shalawat Nabi dahulu. InsyaAllah dengan izinnya, darah haid haid atau darah Istihadhah anda akan terhenti selepas meminum air bacaan itu.


DOWNLOAD MP3 DOA - KLIKMaksudnya:(Surah Hud: Ayat 44)

Dan (setelah binasanya kaum kafir itu) diperintahkan kepada bumi dan langit dengan berkata: Wahai bumi telanlah airmu dan wahai langit berhentilah dari curahan hujanmu dan (ketika itu) surutlah air, serta terlaksanalah perintah (Allah) itu dan bahtera Nabi Nuh itupun berhenti di atas gunung "Judi" serta diingatkan (kepada kaum kafir umumnya bahawa): Kebinasaanlah akhirnya bagi orang-orang yang zalim. 

Wasallam.


Share on Google Plus

About Captain

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment