DOA RAWATAN UNTUK PESAKIT HIV/AIDSالسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Buat pesakit HIV/AIDS yang dikasehi Allah SWT, setiap peyakit itu ada ubatnya melainkan maut. Jika anda disahkan positif HIV bukan bermakna tamat segala riwayat hidup anda dalam menikmati kehidupan yang sesingkat ini. Orang yang sihat atau sebaliknya tetap akhir jua akan kembali kepada Maha Pencipta nanti. Hanya masa dan cara kematian itu sahaja yang hamba-Nya tidak tahu. 

N3 ini DIKELUARKAN hasil KAJIAN yang panjang untuk mengubatkan seorang hamba Allah yang telah disahkan positif HIV. Beliau telah beransur pulih dan bersemangat untuk meneruskan kehidupan ini dengan kembali ke pangkal jalan. Keputusan CD4 blood count beliau telah meningkat. Menunjukkan tanda-tanda yang positif. Semuga Allah SWT menyembuhkannya dengan Kaedah Rawatan Doa-doa 8 surah serta pengambilan "Habbatus-Sauda" yang mempunyai agen pencegah dan mematikan virus-virus HIV.


Nabi Muhammad (s.a.w) ada bersabda yang membawa maksud: 

"Setiap penyakit ada ubatnya" dan "Tetaplah (amalkanlah) kamu dengan habbatus sauda (Nigella Sativa) kerana di dalam terdapat penyembuh bagi segala penyakit kecuali maut". 

Hadith-hadith di atas membawa maksud setiap penyakit boleh dirawat sehingga sembuh, tak kiralah samada ianya HIV, kanser, H1N1 atau apa-apa jenis penyakit sekalipun.

Cara-cara rawatan:

1. Doa-doa 8 surah - LINK SINI dan Di YOUTUBE captain
Sebelum memulakan bacaan 8 Surah, ayat pemusnah sel-sel:

- Istighfar 3x.
- Salawat Nabi 10x.
- Al-Fatihah 1x.
- 8 Surah, setiap kali habis 1 surah ditiupkan ke air sehingga selesai 8 surah tersebut.

Sediakan air dalam bekas air 5 liter yang bersih lagi suci dan setiap kali habis surah dibaca, ditiupkan kepada air. Pesakit minum air bacaan setiap pagi dan petang tiap-tiap hari. Bagi pesakit mandi dengan air bacaan dicampur dalam air baldi. 1 liter air bacaan + 5 liter air biasa. Mengadap kiblat sambil bersalawat sehingga habis mandi. Niatkan dalam hati supaya Allah SWT sembuhkan penyakit dalam badan itu. Lakukan setiap kali mandi waktu pagi dan petang.

2. Habbatus-sauda.

Cara pemakanannya: 1 sudu teh herba "Habbatus-Sauda". Diambil pada waktu pagi sahaja sebelum makan. Jika rasa badan panas dan demam, berhenti sehingga badan sudah rasa sihat dan sebarang perubahan akan dirasai selepas seminggu. Jika membeli dalam bentuk gel. Ikut arahan seperti diberikan.

Daripada Anas berkata, Rasulullah bersabda :

"Tidak diubati sesuatu penyakit dengan ubat yang lebih berkesan daripada sedeqah."


Dalam menjalani rawatan ini. Pesakit-pesakit HIV perbanyakkanlah bersedeqah. Allah SWT permudahkan dan menyembuhkan. Insyaallah, ikhtiar dan usaha ini untuk sembuh adalah dengan izin Allah SWT. 

Pesakit HIV teruskan juga pengambilan HAART atau medication yang diberikan oleh pihak perubatan/hospital seperti yang diarahkan. Selepas 3 bulan sila lakukan CD4 blood count untuk mengetahui tahap kesihatan. 

Wasallam.

Share on Google Plus

About Captain

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment